تبلیغات
Majerajo weblog - آموزش قرمه سبزی
 
Majerajo weblog
زندگی سراسر از ماجراست گاه خوب گاه بد
درباره وبلاگ


کسی كه حفظ جان را مقدم بر آزادی بداند، لیاقت آزادی را ندارد.((بنجامین فرانكلین))


مدیر وبلاگ : شیرزاد خضریانی
مطالب اخیر
صفحات جانبی
نظرسنجی
نطرتون در مورد وبلاگم چیه؟







آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
ads
یکشنبه بیست و هفتم آذر 1390 :: نویسنده : شیرزاد خضریانی
آموزش قورمه سبزی کاملا تصویری !

مواد لازم:

گوشت خورشتی گوساله یا گوسفندی (من گوساله رو ترجیح میدم)......................... ۴۰۰ گرم

لوبیا قرمز ..................................... نصف پیمانه (به ازای هر نفر ۱ قاشق غذاخوری)

پیاز متوسط .................................. ۲ عدد

سبزی قرمه (تره - جعفری - شنبلیله - گشنیز).................................. ۴۰۰ گرم

لیمو عمانی .................................. ۶ عدد

نمک و فلفل و رزدچوبه و زعفران به مقدار لازم

روغن به مقدار لازم

 

http://www.taknaz.ir/news_cats_77.html 

اول از همه یه قابلمه رو توش آب بریزین و گوشتها رو بگذارین بپزه

 

پیازها رو خرد کنین

 

تو روغن تفت بدین

و به گوشت اضافه کنین

 

بهدش لوبیا ها رو بشورین و بگذارین همراه با گوشت و پیاز بپزه تو این مرحله اگه زیر اجاق زیاد بود هم اشکالی نداره وقتی که گوشت پخت

 

سبزی قرمه رو که قبلا پاک کردین و شستین و بعدش هم خرد شده و سرخ شده رو بهش اضافه کنین

 

روی اجاق کفگیرک بگذارین و بذلریت تا میتونه روی حرات کم قلقل کنه تا جا بیوفته. رمز موفقیت در قرمه سبزی همینه. یعنی باید وقت داشته باشین و بگذارین ساعتها روی اجاق بپزه.

 

بعدش لیمو عمانی ها رو بشورین و با چنگال چند تا سوراخ روش ایجاد کنین و به خورشت اضافه کنین بعدش نمک و فلفل و زردچوبه رو همراه با کمی زعفرون اضافه کنین و بگذارین باز هم روی اجاق تا اومدن مهمونها قل قل کنه ... میگن اگه قرمه سبزی زیاد رو اجاق بمونه دیگه سبزیش خاصیتشو از دست میده .. اما خب اینطوری خوشمزه تره ... قضاوت با خودتون

 

این هم قرمه سبزی ما

 





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

دوشنبه شانزدهم مرداد 1396 03:02 قبل از ظهر
Hi there, just wanted to mention, I enjoyed this
article. It was helpful. Keep on posting!
جمعه سیزدهم مرداد 1396 05:26 بعد از ظهر
Today, I went to the beach with my kids. I found a sea shell and
gave it to my 4 year old daughter and said "You can hear the ocean if you put this to your ear." She put
the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her
ear. She never wants to go back! LoL I know this is completely off topic but
I had to tell someone!
دوشنبه بیست و پنجم اردیبهشت 1396 05:46 قبل از ظهر
Very rapidly this web site will be famous amid all
blogging users, due to it's pleasant articles or reviews
پنجشنبه سی و یکم فروردین 1396 01:21 قبل از ظهر
Hey there! This post could not be written any better! Reading this post reminds me of my good old room mate!
He always kept chatting about this. I will forward this post to him.
Fairly certain he will have a good read. Thanks for sharing!
یکشنبه هشتم مرداد 1391 02:08 بعد از ظهر
سلاو به ریز من نازانم که ام قورمه سبزی له ناوه ولی ای توانی تزیینی بکا به زور شت وبرنجه که ش جوان تزیین نه کراوه ببوره اما وبلاگه کی جوانت هه یه دستت خوش به ومباحثه که شی متنوعه سپاس
شیرزاد خضریانیممنون سپاس دستخوش بو وای که هاتی بو نو وبلاگی من و نظرت داوه
چهارشنبه سی ام آذر 1390 04:41 بعد از ظهر
روی گل شما به سرخی انار ، شب شما به شیرینی هندوانه ، خندتون مانند پسته و
عمرتون به بلندی یلدا . شب یلدا مبارک

شیرزاد خضریانیmamnon azizam hamchenin
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر